FRYTKI BELGIJSKIE
Przepis jest niby prosty. Ale jakoś nikt nie potrafi powtórzyć sukcesu. Są frytki i są „Frytki Belgijskie”!

PETARDA NA KREDYT

„Frytki Belgijskie” zrodziły się z przyjaźni, słabości do jedzenia i przekonania, że warto spełniać marzenia. Nawet wtedy, kiedy portfel świeci pustkami, a jedyny kredyt, na który stać, to kredyt zaufania. W przypadku założycieli firmy to wystarczyło, aby osiągnąć sukces. Stworzyć miejsce bezpretensjonalne, w którym ceni się jakość, klienta, a także smak, który ma być jak petarda. Wyrazisty i uzależniający.

ROŻEK OBFITOŚCI

Frytki przygotowywane są z belgijskiego ziemniaka i gotowane na świeżym tłuszczu wołowym według belgijskiej receptury zastosowania dwóch temperatur smażenia. Dzięki temu smak jest niepowtarzalny i jedyny w Polsce. Do tego bogata gama często zmieniających się sosów przyrządzanych według własnych receptur, żeby wymienić tylko ulubione smaki: duński, andaluzyjski, barbecue habanero, suszone pomidory z bazylią, bakłażan z rozmarynem, czosnkowy, czy – tak jak jedzą prawdziwi Belgowie – z majonezem. Nie można się znudzić! I ubrudzić – frytki podawane są w wygodnych i trwałych tekturowych rożkach.

FRYTKI BELGIJSKIE

GODZINY OTWARCIA

pn–wt: 14:00-21:00
śr: 15:00-21:00
cz–nd: 14:00-21:00

CIEKAWE MIEJSCA NA OFFie

zobacz wszystkie miejsca
Polityka prywatności
www.tenDESIGN.pl
map-markerfacebookangle-downinstagram