Doki to łódzki port przeładunku emocji, smaków i wrażeń. Miejscówka dla "miejskich surferów" i galantów: "for gentlemen, punks and divas".
Kontenery morskie, morze dobrych trunków, otwarta kuchnia, mocna kawa i muzyka z winyli. A do tego dwa letnie tarasy, atrakcje kulturalne i świetna załoga. W Dokach dzieje się dużo, o różnych porach dnia i nocy. Jest dziko, ale i bardzo kulturalnie. Jest to bowiem lokal otwarty dla wszystkich i na różne gusta. Miejscówka "for gentlemen, punks and divas", zrodzona z inspiracji gastro-konceptami rodem z Berlina, Londynu, Tel-Avivu i Sydney.
W karcie goście Doków znajdą: sezonowaną wołowinę, burgery, owoce morza, kanapki, desery. Nie zabraknie sezonowych specjałów. Dokowy bar oferuje natomiast wyszukaną kartę autorskich koktajli, kraftowe piwa z browaru Ziemia Obiecana, oryginalnego irlandzkiego Guinnessa lanego z kega oraz kawę z zaprzyjaźnionych łódzkich palarni. Dokowe steki robione są z wyjątkowej, sezonowanej wołowiny ze znakiem jakości QMP (Wołowina Zawsze Dobra). Menu zmienia się wraz z porami roku w zależności od dostępności produktów. Przykładowe dania z dokowej karty: mule, tatar z łososia podwędzany dymem, kanapka z pieczonym kurczakiem, zupa z owoców morza, sery własnego wyrobu, New York stek, czekoladowy fondant, odżywcze koktajle z sezonowych owoców i warzyw.
nd–cz: 12:00-23:00
pt-so: 12:00-1:00