Ręcznie robiony makaron to znak rozpoznawczy Ato Ramen. Wszystko dzięki dbałości o wykorzystywane półprodukty, wiedzy nabytej na nieustających szkoleniach oraz niepohamowanej chęci do samorozwoju i zgłębiania tajników kuchni japońskiej. Tak powstała receptura makaronu, którego zazdroszczą Ato Ramen wszystkie restauracje o podobnym profilu w Polsce.
Minimalistyczne, ale charakterystyczne wnętrze oddaje klimat japońskich barów ramen. Lokal dostosowany jest do wzorcowych warunków, w jakich powinno się jeść ramen – w skupieniu, dość szybko, najczęściej przy barowym blacie.
Taka koncepcja, w połączeniu z otwartą kuchnią, daje możliwość odczucia na własnej skórze niepowtarzalnego klimatu japońskich barów ramen.
ATO RAMEN
GODZINY OTWARCIA
pn-cz: 12:00-22:00 pt-so: 12:00-23:00 nd: 12:00-21:00
KONTAKT