ATO RAMEN

Ato Ramen to miejsce, które powstało w 2017 roku, w czasach, kiedy na mapie Polski był tylko jeden lokal serwujacy gorąca michę pełną comfort foodu, a świadomość tego, czym jest Ramen była "dość mała". Od tamtej pory cały czas przyświeca Nam jeden i ten sam cel... gotować takie jedzenie jakie sami chcielibyśmy jeść. Nie boimy się być pierwszymi którzy sięgają po nowatorskie techniki i produkty, jeśli smak jest tego wart, stąd wysokie prawdopodobieństwo, że zjesz u nas Ramen, którego nie spróbujesz nigdzie indziej. Do zobaczenia!

Po pierwsze: makaron

Ręcznie robiony makaron to znak rozpoznawczy Ato Ramen. Wszystko dzięki dbałości o wykorzystywane półprodukty, wiedzy nabytej na nieustających szkoleniach oraz niepohamowanej chęci do samorozwoju i zgłębiania tajników kuchni japońskiej. Tak powstała receptura makaronu, którego zazdroszczą Ato Ramen wszystkie restauracje o podobnym profilu w Polsce.

Wnętrze

Minimalistyczne, ale charakterystyczne wnętrze oddaje klimat japońskich barów ramen. Lokal dostosowany jest do wzorcowych warunków, w jakich powinno się jeść ramen – w skupieniu, dość szybko, najczęściej przy barowym blacie.

Taka koncepcja, w połączeniu z otwartą kuchnią, daje możliwość odczucia na własnej skórze niepowtarzalnego klimatu japońskich barów ramen.

ATO RAMEN

GODZINY OTWARCIA

pn-cz: 12:00-22:00
pt-so: 12:00-23:00
nd: 12:00-21:00

KONTAKT