BOOK&COOK

Specjalizujemy się w: • Eventach kulinarnych dla firm • Imprezach okolicznościowych o Przyjęciach weselnych o Urodzinach o Jubileuszach o Komuniach o Chrzcinach • Warsztatach kulinarnych weekendowych, dla klientów indywidualnych • Imprezach kulinarnych w terenie – gotowanie w miejscu wyznaczonym przez klienta • Imprezy plenerowe i pikniki • Cateringach szytych na miarę

Studio Book&Cook

Book&Cook wyróżnia wielofunkcyjna i nowoczesna przestrzeń o pofabrycznym klimacie. Surowy wystrój – drewno, cegła, umożliwiają dowolną aranżację wnętrza. Duża, otwarta powierzchnia – 220 m kw. – pozwala na przygotowanie spotkania dla grup różnej wielkości: od kilkunastu do około 70 osób w ustawieniu teatralnym i do 80 siedzących przy stołach. Studio wyposażone jest w niezbędny sprzęt techniczny oraz wysokiej klasy sprzęt kuchenny. Do każdej imprezy zapewnia spersonalizowany catering.

Book&Cook to unikalne miejsce na organizację wszelkich spotkań biznesowych (szkoleń, integracji, konferencji, śniadań biznesowych, itd.) oraz prywatnych imprez okolicznościowych. Studio skupia znane osobowości z branży – kucharzy, szefów kuchni, blogerów kulinarnych. W kuchni Book&Cook gotował m.in. Michel Moran, Robert Makłowicz, Pascal Brodnicki.

Catering Book&Cook

atering Book&Cook oferuje kreatywne połączenia smakowe i wizualne. Dostosowujemy się do indywidualnych potrzeb, preferencji smakowych oraz okoliczności, miejsca i charakteru imprezy. Dbamy o każdy detal, wysoką jakość produktów i usług, co gwarantuje pełne zadowolenie Twoich gości.

Nasz catering to:

  • oferta szyta na miarę
  • menu sezonowe
  • aranżacja i wystrój sali/miejsca (pełna zastawa i tekstylia, kwiaty i drobne dekoracje)
  • sprzęt i wyposażenie (meble, namioty, nagłośnienie)
  • obsługa kelnerska i serwis sprzątający

imprezy prywatne i biznesowe

  • grille w ogrodzie i obsługa pikników firmowych