Book&Cook wyróżnia wielofunkcyjna i nowoczesna przestrzeń o pofabrycznym klimacie. Surowy wystrój – drewno, cegła, umożliwiają dowolną aranżację wnętrza. Duża, otwarta powierzchnia – 220 m kw. – pozwala na przygotowanie spotkania dla grup różnej wielkości: od kilkunastu do około 70 osób w ustawieniu teatralnym i do 80 siedzących przy stołach. Studio wyposażone jest w niezbędny sprzęt techniczny oraz wysokiej klasy sprzęt kuchenny. Do każdej imprezy zapewnia spersonalizowany catering.
Book&Cook to unikalne miejsce na organizację wszelkich spotkań biznesowych (szkoleń, integracji, konferencji, śniadań biznesowych, itd.) oraz prywatnych imprez okolicznościowych. Studio skupia znane osobowości z branży – kucharzy, szefów kuchni, blogerów kulinarnych. W kuchni Book&Cook gotował m.in. Michel Moran, Robert Makłowicz, Pascal Brodnicki.
atering Book&Cook oferuje kreatywne połączenia smakowe i wizualne. Dostosowujemy się do indywidualnych potrzeb, preferencji smakowych oraz okoliczności, miejsca i charakteru imprezy. Dbamy o każdy detal, wysoką jakość produktów i usług, co gwarantuje pełne zadowolenie Twoich gości.
Nasz catering to:
imprezy prywatne i biznesowe
BOOK&COOK
GODZINY OTWARCIA
pn-pt: 8:00-16:00
KONTAKT